Koulutukset

Piirrosviestintä

Koulutuksessa käydään läpi erilaisia tapoja käyttää piirtämistä viestinnän tukena. Piirtämällä on nopeaa ja helppoa viestiä erilaisissa tilanteissa ja ympäristöissä. Menetelmä soveltuu käytettäväksi eri-ikäisten ihmisten parissa ja se ei vaadi erityisiä piirtämiseen liittyviä taitoja. Piirrosviestintää harjoitellaan toiminnallisesti käytännön esimerkkien avulla. Lisäksi harjoitellaan nopeaa piirrosviestintää, joka on puheterapeutti Hannele Merikosken kehittämä menetelmä.

Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on riittävästi. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lasku koulutuksesta lähetetään ilmoittamaasi laskutusosoitteeseen koulutuksen jälkeen. Laskutusosoite pyydetään ilmoittautumisen yhteydessä. Koulutus laskutetaan, mikäli peruutusta ei ole tehty kahta arkipäivää aiemmin. Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa.

Koulutuksen voi tilata myös työyhteisölle, jolloin kouluttaja tulee paikan päälle. Ilmoittautumiset ja tarjouspyynnöt tarja.nikkila@avainsaatio.fi

Lahti

5.3.2019 klo 14.00-16.00
Paikka: Avainsäätiö, Saimaankatu 18 A Lahti
Kouluttaja yhteisönhjaaja Pia Pulkkinen
Hinta: 35 € /hlö

Ilmoittautumiset: tarja.nikkila@avainsaatio.fi