Koulutukset

Suupoppia

Suupoppia-koulutuksessa opetellaan uusia suujumppaa sisältäviä lastenlauluja, jotka tukevat lapsen kielellistä kehitystä. Koulutus perustuu Avainsäätiön Suupoppia -materiaaliin, johon kuuluu laulukirja, CD ja kuvasarjat 10 lauluun. Lauluihin liittyvien kuvasarjojen avulla vahvistetaan lapsen rytmitajua, ymmärtämistä ja sanan ja kuvan yhdistämisen taitoa.Koulutuksessa saa ideoita erilaisiin rytmi- ja vuorovaikutusleikkeihin.

Koulutuksessa käytettävät materiaalit ovat tilattavissa www.avainsaatio.fi/tuotteet tai ostettavissa kouluttajilta. Materiaali ei kuulu koulutuksen hintaan.

Koulutukset järjestetään Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Espoossa. Koulutuksiin ilmoittautumisen tulee tapahtua viimeistään viikkoa ennen koulutusajankohtaa koulutuskalenterissa ilmoitetulle yhteyshenkilölle.

Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on riittävästi. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lasku koulutuksesta lähetetään ilmoittamaasi laskutusosoitteeseen koulutuksen jälkeen. Laskutusosoite pyydetään ilmoittautumisen yhteydessä. Koulutus laskutetaan, mikäli peruutusta ei ole tehty kahta arkipäivää aiemmin.

Lisätietoja koulutuksista saa ilmoittautumisen vastaanottajalta.

Koulutuksen voi tilata myös työyhteisölle, jolloin kouluttaja tulee paikan päälle. Ilmoittautumiset ja tarjouspyynnöt tarja.nikkila@avainsaatio.fi

Voit ladata suupoppia-koulutuksen mainoksen pdf-muodossa tästä..

Kouluttaja: Erityislastentarhanopettaja Anna-Kaarina Pohjakallio

Lahti

14.3.2019 klo 17.00-19.00
Paikka: Avainsäätiö, Saimaankatu 18 B
Hinta: 35 euroa/hlö
Ilmoittautumiset: tarja.nikkila@avainsaatio.fi

Espoo

20.3.2019 klo 17.00-19.00
Paikka: Kepelin päiväkoti, Leppävaara, Säterinrinne 19, Espoo
Hinta: 35 euroa/hlö
Ilmoittautumiset: tarja.nikkila@avainsaatio.fi

Hämeenlinna

27.3.2019 klo 17.00-19.00
Paikka: Avainsäätiö, Birger Jaarlin katu 11
Hinta: 35 euroa/hlö
Ilmoittautumiset: tarja.nikkila@avainsaatio.fi