Henkilöstö

Outi Sten

työkykykoordinaattori, kuntoutuksen asiantuntija, neuropsykiatrinen valmentaja

Koulutukseltani olen terveydenhoitaja (YAMK). Avain-säätiölle työhönvalmentajaksi olen tullut sairaanhoitajan työstä v. 2006 terveydenhoitajaopintojen harjoittelun kautta. Viime vuodet olen työskennellyt pääasiassa TE-toimiston ja vakuutusyhtiöiden asiakkaiden kanssa, ja tällä hetkellä toimin myös uravalmennuksen vastuuvalmentajana. Työn ohessa olen hakenut työtä tukevaa osaamista mm. erityispedagogiikan, neuropsykiatrisen valmentajan, työkykykordinaattorin sekä ammatillisen opettajan opinnoista.

Tässä työssä pidän erityisesti erilaisten ihmisten kohtaamisista ja välillä hyvin yllätyksellisistäkin päivistä. Uskon, että erilaiset haasteet ovat tehty ratkaistaviksi ja, että jokaiselle löytyy oma polkunsa kuljettavaksi. Sen eteen teen työtäni. Työni ohessa toivon myös lisääväni edes hiukan suvaitsevaisuutta ympäristööni.

Vapaa-aikani hujahtaa tällä hetkellä pitkälti perheen parissa. Koirat ja etenkin kolme lasta liikuttavat ja saavat minutkin osallistumaan tilanteisiin, joissa en aina ole ajatellut alun perin olevani. Metsä ja luonto jaksavat ihastuttaa minua jatkuvasti ja sinne myös mielelläni hakeudun kaivatessani rauhaa.

« Palaa edelliselle sivulle