Henkilöstö

Susan Löfgren

yhteisönohjaaja

Olen koulutukseltani mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyöhön suuntautunut lähihoitaja. Lisäksi olen suorittanut puhevammaisten tulkin erikoisammattitutkinnon. Olen urani aikana työskennellyt hoitajan ja ohjaajan tehtävissä eri-ikäisten ihmisten kanssa.

Avainsäätiölle tulin keväällä 2016 yhteisönohjaajaksi. Työskentelen tällä hetkellä pääasiassa lapsiperheiden parissa. Työni on vaihtelevaa ja innostavaa. Yhteistyötä teen eri tavalla asiakkaan arkeen liittyvien ihmisten kanssa.

Yksi tärkeimpiä arvoja minulle työssäni on ollut ihmisten itsemääräämisoikeuden toteutuminen, johon oikeus kommunikointiin ja itsensä ilmaisemiseen oleellisesti kuuluvat. Palkitsevaa työssäni on se, kun asiakkaani ja häntä lähinnä olevat ihmiset löytävät uusia keinoja kommunikoinnin tueksi. On hienoa nähdä kuinka ihmisten oma luovuus ja uskallus keinojen käyttöön lisääntyvät.

Luovuus ja uuden oppiminen näkyvät myös vapaa-aikanani. Ikuisena oppijana minulla on usein mielessäni jonkinlainen kouluttautuminen. Käyn mielelläni erilaisilla kursseilla, jotka monesti liittyvät kädentaitoihin. Rentoudun viettämällä aikaa hyvien ystävien kanssa. Kesällä upotan käteni puutarhan multaan, ja kun syksy saapuu, houkuttelevat sienimetsät luokseen.

« Palaa edelliselle sivulle