Henkilöstö

Anne Nieminen

valmentaja

Olen koulutukseltani artesaani, lähihoitaja, ja yhteisöpedagogi (AMK). Työn ohessa olen kouluttautunut lasten -ja nuorten erityisohjaajaksi, työvalmentajaksi ja viimeisimpänä ammatilliseksi opettajaksi. Olen työskennellyt erilaisissa työtehtävissä sosiaali- ja terveys- sekä kasvatus- ja ohjausalan työtehtävissä. Viimeisimmän kymmenen vuoden ajan ole työskennellyt sosiaalialalla työllisyydenhoidon työkentällä.

Aloitin työt Avainsäätiöllä elokuussa 2019. Toimin Kanta-Hämeen alueella valmentajana eri-ikäisille työnhakijoille. Työni valmentajana muodostuu pääsääntöisesti yksilötapaamisista ja ryhmävalmennuksista.

Olen onnekas saadessani tutustua työssäni erilaisiin ihmisiin. Erilaisuus on mielestäni vahvuus, joka tulee entistä enemmän nähdä tulvaisuuden työelämässä rikkautena. On hienoa kanssaelää tilanteita, jossa asiakas oivaltaa oman ”elämän suuntaviivan”, haluankin omalta osaltani olla tukemassa ihmisiä näiden oivalluksien mahdollistamiseen. Minulle tärkeää on kohdata jokainen tasavertaisina ja ainutlaatuisina yksilöinä. Ilot ja surut kuuluvat elämään ja tämän haluan muistaa työssäni kaikessa elämän inhimillisyydessä. Työni on ihanan haasteellista ja monimuotoista, nämä kaksi asiaa toimivat minun motivaattoreina työssäni.

Vapaa-ajallani tykkään erilaisista tuunausprojekteista, kuten huonekalujen ehostamisesta, sekä sisustustuotteiden ompelusta. Kesäisin olen viherpeukalo ja multasormi, tykkään istutella hyötykasveja. Leipominen ja uusien reseptien bongailu on minulle mielekästä ja inspiroivaa vapaa-ajan puuhaa. Ystävien ja perheen merkitys on minulle suuri, yhdessä vietetty aika on tärkeää, vaikka ihan vain sen kahvimukillisen ääressä rupattelun verran. Olen kokenut myös opiskelut enemmänkin harrastuksena, jonka kautta haluan kehittyä ihmisenä, pitää mielen virkeänä ja oppimismyönteisenä.

« Palaa edelliselle sivulle