Henkilöstö

Outi Sten

kuntoutuksen asiantuntija, työkykykoordinaattori, neuropsykiatrinen valmentaja

Koulutukseltani olen terveydenhoitaja (YAMK). Avain-säätiölle olen tullut sairaanhoitajan työstä v. 2006 terveydenhoitajaopintojen kautta. Avain-säätiön vuosien aikana olen työskennellyt pääasiassa TE-toimiston ja vakuutusyhtiöiden asiakkaiden kanssa, työhönvalmentajana, ammatillisessa kuntoutuksessa sekä uravalmennuksien vastuuvalmentajana.

Tällä hetkellä toimin asiantuntijatyössä TE-toimiston asiakkaille tuotettavassa Avain-pilotissa sekä teen neuropsykiatrista valmennusta. Työn ohessa olen hankkinut osaamistani tukevaa lisäkoulutusta mm. erityispedagogiikan, neuropsykiatrisen valmentajan, työkykykordinaattorin sekä ammatillisen opettajan opinnoilla.

Työssäni pidän erityisesti erilaisten ihmisten kohtaamisista ja välillä hyvin yllätyksellisistäkin päivistä. Uskon, että erilaiset haasteet ovat tehty ratkaistaviksi ja, että jokaiselle löytyy oma polkunsa kuljettavaksi. Työni ohessa toivon myös lisääväni edes hiukan suvaitsevaisuutta ympäristööni.

Vapaa-aikani hujahtaa pitkälti perheen parissa. Koirat ja lapset liikuttavat ja saavat minutkin osallistumaan tilanteisiin, joissa en aina ole ajatellut alun perin olevani. Metsä ja luonto jaksavat ihastuttaa minua jatkuvasti ja sinne myös mielelläni hakeudun kaivatessani rauhaa.

« Palaa edelliselle sivulle