Henkilöstö

Pasi Savitie

työhönvalmentaja, työhönvalmennus/tuettu työtoiminta

Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) ja lähihoitaja. Viimeksi olen suorittanut työn ohessa työvalmentajan erikoisammattitutkinnon, valmistuen joulukuussa 2015. Olen toiminut työhönvalmentajan tehtävissä toistakymmentä vuotta ja olen viihtynyt työssäni erinomaisesti. Ennen ohjautumista sosiaalialan opintoihin työskentelin muutamia vuosia erilaisissa työpaikoissa, esimerkiksi teollisuuden palveluksessa.

Avain-säätiössä työhönvalmennuksen asiakkaitani ovat osatyökykyiset henkilöt sekä TE-toimiston työnhakijat, jotka ovat pääsääntöisesti yli 30-vuotiaita. Työhönvalmentajan työssä pidän eniten henkilökohtaisesta kohtaamisesta asiakkaan ja työnantajien kanssa. Asiakaslähtöisyyden huomioiminen työssäni on minulle erityisen tärkeää. Parhaat onnistumisen kokemukset saan työstäni silloin, kun olen voinut auttaa asiakasta löytämään juuri hänelle sopivan työelämäratkaisun.

Vapaa-aikaani vietän mieluiten kuntoilumielisen liikunnan parissa. Erityisesti pallopelit ovat lähellä sydäntäni. Harrastan myös musiikkia ja elokuvia.

« Palaa edelliselle sivulle