Henkilöstö

Tarja Nikkilä

kehittämis- ja projektipäällikkö.

Olen koulutukseltani sosionomi (YAMK). Suuntauduin opinnoissani sosiaali- ja terveysalan johtamiseen ja kehittämiseen. Tulin Avain-säätiölle vuonna 2003 nuorten työhönvalmentajaksi ja siirryin siitä vähitellen palvelupäällikön tehtäviin puhevammaisten henkilöiden tulkkauspalvelun, yhteisönohjauksen, koulutusten ja materiaalituotannon osalta. Osaamistani olen täydentänyt muun muassa erityistyöllistymisen ja viestinnän opinnoilla sekä palveluohjauksen/tuotekehittäjän erityisammattitutkinnolla.

Toimin myös projektipäällikkönä ja vastaan muun muassa Poveria-hankkeen johtamisesta, verkostotyöstä, viestinnästä ja raportoinnista. Uusien hankkeiden ideointi yhteistyössä muiden kanssa, suunnittelu ja rahoitushakemusten laatiminen ovat osa työtäni. Tehtäväkuvani on monipuolinen ja kiinnostava, siksi olen viihtynyt Avain-säätiössä jo pitkään.

Mielestäni on tärkeää, että toiminnassamme kiinnitetään huomiota joustavaan ja asiakasta lähellä olevaan palveluun, joka rakentuu käytännön kokemuksen ja vahvan yhteistyön pohjalle.

Vapaa-aikani kuluu perheen ja ystävien parissa, kirjoja lueskellen ja monenlaisessa vapaaehtoistyössä toimiessa.

« Palaa edelliselle sivulle