Henkilöstö

Kristiina Korkala

Kristiina Korkala

säätiön johtaja

Olen koulutukseltani sosionomi (YAMK). Suuntauduin sosiaali- ja terveysalan johtamiseen ja kehittämiseen. Aloitin työt Avain-säätiöllä vuoden 2019 alussa. Työskentelin aikaisemmin vanhusten ja vammaisten palveluissa yksityisen organisaation toimitusjohtajana.

Tehtävänäni on muun muassa valmistella strategiset valinnat ja tehdä niihin liittyvää toimintaympäristöanalyysia. Keskeisenä tehtävänä on Avain-säätiön operatiivinen johtaminen, johon kuuluvat mm. talouden johtaminen, henkilöstöhallinto, henkilöstön ja toiminnan kehittäminen, verkostotyö sekä säätiön kansainvälinen yhteistyö. Vastaan myös säätiön viestinnästä. Tehtäviini kuuluu lisäksi konserniin kuuluvan kiinteistöyhtiön operatiivinen omistajaohjaus.

Vapaa-aikani täyttyy lasteni harrastuskyydityksistä, mutta ehdin urheilemaan itsekin. Harrastan laskettelua, joogaa, kuntosalia ja pyöräilyä. Tykkään myös liikkua luonnossa perheeni kanssa retkeillen, meloen, hiihtäen tai vaeltaen. Tapaan mielelläni myös sukulaisiani ja ystäviäni.

Avain-säätiön työntekijät ovat sitoutuneita ja päteviä asiantuntijoita, jotka haluavat aidosti auttaa asiakkaita. Avain-säätiö on toiminut alalla pitkään ja saavuttanut hyvän maineen yhteistyötahojen keskuudessa laadukkaan palvelun tuottajana.

Sosiaali- ja terveysala on muutoksen edessä, mutta suhtaudun luottavaisesti tulevaan ja uskon, että Avain-säätiöllä on tärkeä rooli asiantuntevana palveluntuottajana myös tulevaisuudessa.

« Palaa edelliselle sivulle