Ikäihmiset

Esteetön viestintä - arjen käytäntöjä/ikäihmiset, DVD ja opas

DVD ja opas soveltuvat niin ikäihmisten kanssa työskenteleville, omaisille, opiskelijoille kuin kaikille asiasta kiinnostuneille. Julkaisussa kerrotaan käytännöläheisesti esteettömästä viestinnästä mitä se on, miten sitä pitäisi toteuttaa ja miksi. DVD:llä on arkeen sopivia vinkkejä ja ideoita erilaisista toiminnoista ja tuokioista. Toimiva viestintä tukee myös osallisuutta.

19 .00 + postikulut

Osta tuote

Arvaa ja tarinoi

Kuvamateriaalipaketti sisältää laminoituja valokuvakortteja, joissa on eri eläinten kuvia 24 kpl. Kuvien avulla voidaan pelata ja käyttää niitä muistelun tukena ja vuorovaikutuksen aiheina muun muassa ikääntyneiden, ulkomaalaistaustaisten tai nuorten kanssa. Kuvat helpottavat tarinointia, muistamista, asiassa pysymistä, ymmärtämistä ja tasapuolista esteetöntä viestintää. Kuvasalkussa on kuvia kolmeen eri peliin: arvoitukset, tarinointi ja muistipeli.


Loppuunmyyty!

59 .00 + postikulut

Osta tuote

Muistele ja kerro

Kuvamateriaalipaketti sisältää laminoituja, valokuvaamalla otettuja kuvia 52 erilaisesta vanhasta esineestä. Kuvien tarkoituksena on antaa keskustelun aiheita, aktivoida muistia ja helpottaa kertoimista erityisesti ikääntyneiden kanssa, mutta kuvat sopivat myös muiden käyttöön. Materiaali sisältää myös muistipelikortit.

Yhteensä 119 korttia.


Loppuunmyyty!

59 .00 + postikulut

Osta tuote

Keijon kotijumppa

Keijon kotijumppa kannustaa kunnon ja toimintakyvyn kohentamiseen ja ylläpitämiseen omatoimisesti. Keijon kotijumppa sisältää 22 kuvallista helppoa jumppaohjetta. Kuvissa on myös selkeät kirjalliset ohjeet jumppaliikkeiden suorittamiseen. Kuvakortit on sidottu kierrekirjaksi, jonka saa kätevästi pystyyn pöydän päälle.

Keijon kuntokortti -kuntoiluun ei tarvita erillisiä välineitä, selkänojallinen tuoli riittää.

10 .00 + postikulut

Osta tuote

Viikkokalenteri

Viikkokalenteriin on merkitty viikonpäivät värikoodein. Jokaisen päivän kohdalla ovat tarranauhat, joihin voi kiinnittää kuvia viikon tapahtumista. Kalenteri on A3-kokoinen ja valmiiksi laminoitu.

10 .00 €/kpl + postikulut

Osta tuote