Ulkomaalaistaustaiset henkilöt

Esteetön viestintä – arjen käytäntöjä / ulkomaalaistaustaiset ihmiset, DVD ja opas

Kaipaatko ideoita ja vinkkejä suomen kielen opettamiseen, kerhotoimintaan, asioimiseen tai vapaaehtoistoimintaan?

Esteettömän viestinnän keinot mahdollistavat ulkomaalaistaustaisten ihmisten suomen kielen omaksumista ja helpottavat heidän arkeaan uudessa ympäristössä. Viestinnän sujuvuutta voidaan tukea muun muassa kehonkielellä, kuvin, viittomin ja piirtämällä.

DVD:llä on n. 10 min kestävä yleinen esittely erilaisista viestinnän keinoista. Sen lisäksi on kuvattu 11 erilaista muutaman minuutin kestävää toiminnallista hetkeä, joissa on konkreettisia esimerkkejä. DVD kotelossa on myös kirjallinen opas, jossa on kerrottu mitä, miten ja missä erilaisia keinoja voidaan käyttää.

Julkaisumme soveltuu ulkomaalaistaustaisten ihmisten kanssa työskenteleville opettajille, ohjaajille, eri alojen viranomaisille, vapaaehtoistyöntekijöille, opiskelijoille ja kaikille asiasta kiinnostuneille.

19 .00 + postikulut

Osta tuote

Minnan verbipeli

Minnan verbipeli on lautapeli, joka on tarkoitettu suomen kielen opiskelijoille. Pelin avulla voi omaksua verbejä ja niiden taivutuksia hauskasti ja osallistavasti. Pelissä ei ole tärkeintä voitto vaan pelaaminen ja keskustelu. Verbit löytyvät kuvakorteista ja niitä taivutetaan pelilaudassa olevan persoonapronominin mukaan. Kuvakortit on merkitty värikoodein verbityyppien mukaisesti.

Pelin avulla voi harjoitella myös aikamuotoja, kieltomuotoja ja lauseiden muodostamista. Pelissä on kolme vaikeusastetta: helppo, keskivaikea ja vaikea. Sisältää pelilaudan, 79 kuvakorttia, 5 pelinappulaa ja peliohjeen.

14 .50 + postikulut

Osta tuote