Henkilöstö

Marjo Karinkanta

palvelujohtaja

Aloitin työt Avain-säätiöllä syksyllä 2023. Aiemmin olen työskennellyt muun muassa säätiöissä ja järjestöissä eri tehtävissä viimeisimpänä osallisuuspäällikkönä ja aiemmin hanketyön ja viestinnän parissa. Olen ilokseni saanut työurallani perehtyä etenkin osallisuuden kysymyksiin hyvin monenlaisista näkökulmista käsin.

Koulutukseltani olen teologian maisteri. Opinnoissani suuntauduin yhteiskunnallisiin tehtäviin ja opiskelin etenkin uskontotieteitä, viestintää ja sosiaalipolitiikkaa. Minulla on ammatillisen opettajan pätevyys, ja olen perehtynyt valmentavaan pedagogiikkaan ja johtamiseen. Olen myös opiskellut henkilöstöhallintoa.

Tehtävänäni Avain-säätiössä on hanke- ja palvelutoiminnan johtaminen ja kehittäminen. Työnkuvaani kuuluu muun muassa hankkeiden ja palveluiden talouden johtaminen, henkilöstöhallinto, viestintä- ja verkostotyö.

Avain-säätiöllä on pitkäaikaista, monipuolista ja arvokasta kokemusta eri tavoin tukea tarvitsevien osallisuuden vahvistamisesta, työhön ja opintoihin valmentamisesta, hanketoiminnasta ja sosiaalipalveluiden tuottamisesta. Omalta osaltani työskentelen tämän työn mahdollistamiseksi niin tässä hetkessä kuin tulevaisuudessakin parhaillaan muutoksessa olevalla sotealan ja hanketoiminnan kentällä. Uskon moninaisten ja eri sektoreiden erikseen ja yhdessä kaupunkilaisille ja kuntalaisille tarjoamien palveluiden tulevaisuuteen, johon myös Avain-säätiöllä on hyvin paljon annettavaa.

Vapaa-aikaani vietän perheeni ja ystävien kanssa sekä luonnossa liikkuen, elokuvien, äänikirjojen kuuntelun ja kirjoittamisen parissa.

« Palaa edelliselle sivulle