Henkilöstö

Minna Leppälä

Projektipäällikkö, Ruutuystävät-toiminta

Olen aloittanut keväällä 2023 työn projektipäällikkönä täällä Avainsäätiöllä Ruutuystävät- toiminnassa. Koulutukseltani olen mm. kuntoutukseen suuntautunut lähihoitaja, liikuntaneuvoja ja markkinointiviestijä. Työelämäni on ollut hyvin monipuolista ja rikasta. Punainen lanka työelämässäni on ollut usein se, että olen saanut auttaa ja tukea eri-ikäisiä ihmisiä heidän erilaisissa elämäntilanteissaan.

Ruutuystävät- toiminnassa työni on etsiä ja kohdata yksinäisiä ikäihmisiä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Toiminta perustuu kuvapuhelujen kautta tapahtuvaan yhteydenpitoon ja sen myötä lisääntyvään sosiaalisen elämän kontaktien löytämiseen. Työssäni koen tärkeäksi tukea ikäihmisiä luomaan uusia ystävyys suhteita ja etsiä monipuolisia yhteydenpito mahdollisuuksia toisiin. Uskon näiden lisäävän jokaisen elämänhalua ja -iloa.

Omaan elämääni liittyy vahvasti perhe, suku, ystävät ja eläimet, joiden parissa vietän aikaani tekemisen ja olemisen myötä. Luonto ja liikunta, erityisesti pyöräily, ovat myös tärkeitä hyvinvointiani lisääviä asioita, joita pyrin nauttimaan usein.

Uusia kokemuksia ja kohtaamisia sisältävä elämä on minulle seikkailu, jossa viihdyn ja nautin sen monisävyisistä hetkistä. Uteliaasti tutkin uusia mahdollisuuksia löytää tapoja lisätä hyvää oloa ja elämän iloa jokaiselle. Uskon, että tämän Ruutuystävät- työn myötä pääsen kokemaan hetkiä, jotka toivon mukaan rikastuttavat itseni lisäksi myös ihmisiä, joita saan tällä matkalla kohdata.

« Palaa edelliselle sivulle