Henkilöstö

Minna Turunen

Ohjaaja, Digittämö-hanke

Aloitin työskentelyn Avainsäätiön Digittämö -hankkeen ohjaajana maaliskuussa 2022. Olen koulutukseltani yhteisöpedagogi (AMK). Osaamistani olen vahvistanut erilaisin koulutuksin ja olen myös vapaaehtoistyön työnohjaaja ja työnohjaaja -kouluttaja.

Aiemmin työskentelin pitkään kriisityöntekijänä ja minulla on kokemusta eri-ikäisten ja erilaisissa tilanteissa olevien ihmisten kanssa työskentelystä niin yksilö, perhe kuin ryhmätasolla. Olen työskennellyt koko työurani ihmisten parissa erilaisissa työtehtävissä ja koenkin kohtaamisten olevan tärkeintä työssäni.

Digittämö -hankkeessa edistetään yhdenvertaisuutta ja osallisuutta vahvistamalla ihmisten digitaitoja. Kohderyhmänä hankkeessa on työ- ja opiskeluelämän ulkopuolella olevat työikäiset, joilla on haasteita toimia itsenäisesti digitalisoituneessa yhteiskunnassa. Koen merkitykselliseksi, että työssäni pääsen toimimaan sen eteen, etteivät ihmiset kokisi jäävänsä yksin ja ulkopuolelle koko ajan enemmän digitalisoituvassa yhteiskunnassa.

Minulle tärkeä voimavara on huumori ja vapaa-ajan vietän mielelläni perheeni ja ystävieni seurassa, unohtamatta kotona asuvia kissakamuja.

« Palaa edelliselle sivulle