Henkilöstö

Petri Sirén

ohjaaja, Poveria-toiminta

Olen koulutukseltani nuoriso-ja vapaa-ajanohjaaja (opistotaso) Aiemmalta koulutukseltani olen perushoitaja. Olen työskennellyt sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla miltei koko työikäni. Toki nuoruudessa on tullut ajettua traktoria ja hautausautoakin.

Avain-säätiön palvelukseen tulin keväällä 2016 työhönvalmentajaksi. Tätä ennen työskentelin KHSHP:in psykiatrian poliklinikalla kuntoutusohjaajana ja Kiipulan ammattiopistolla palveluohjaajana.

Olen valmistunut Helsingin Psykoterapiainstituutissa ratkaisu- ja voimavarakeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys on minulle tuttua ja se onkin toiminut viitekehyksenä omalle työlleni jo vuosia. Ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys on konkreettinen ja tavoitteellinen työtapa.

Pidän työskentelystä ihmisten kanssa, se antaa itselleni paljon. Pidän myös työni vaihtelevuudesta ja liikkuvuudesta. Voin tavata yhden päivän aikana monia erilaisia ihmisiä työnhakija asiakkaistani työnantajiin sekä muihin yhteistyökumppaneihin.

Harrastuksiini kuuluu kotona nikkarointi ja koirani kanssa lenkkeily. Ulkoilen säännöllisesti talvisin hiihtämällä tai lumikengillä. Kesällä kalastan, marjastan sekä sienestän.

« Palaa edelliselle sivulle