Henkilöstö

Susan Löfgren

ohjaaja, Toiveista todeksi -hanke

Olen tullut Avainsäätiölle yhteisönohjaajaksi keväällä 2016. Maaliskuussa 2020 sain mahdollisuuden siirtyä ohjaajaksi Toiveista todeksi -hankkeeseen. Ilolla ja innolla lähdin uusiin haasteisiin kehittämään uutta toimintaa.

Koulutukseltani olen ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, puhevammaisten henkilöiden tulkki sekä mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyöhön suuntautunut lähihoitaja. Työurani aikana olen työskennellyt hoitajan ja ohjaajan tehtävissä eri-ikäisten ihmisten parissa. Myös hankemaailma on minulle ennestään tuttua.

Minulle tärkeää työssäni on se, että saan kohdata erilaisista lähtökohdista tulevia ihmisiä ja tukea heitä löytämään oman polkunsa. Nautin henkilökohtaisista keskusteluista ja pohdinnoista, jotka tuovat uusia ajatuksia ja näkökulmia molemmin puolin. Työhöni kuuluva ryhmätoiminnan kehittäminen yksilön tavoitteita tukevaksi toiminnaksi on innostavaa ja palkitsevaa.

Rentoudun viettämällä aikaa perheen ja ystävien parissa. Ikuisena oppijana minulla on usein mielessäni jonkinlainen kouluttautuminen. Käyn mielelläni erilaisilla kursseilla, jotka monesti liittyvät kädentaitoihin. Kesällä upotan käteni puutarhan multaan, ja kun syksy saapuu, houkuttelevat sienimetsät luokseen.

« Palaa edelliselle sivulle