Koulutukset

Suupoppia

Suupoppia-koulutuksessa opetellaan uusia suujumppaa sisältäviä lastenlauluja, jotka tukevat lapsen kielellistä kehitystä. Koulutus perustuu Avainsäätiön Suupoppia -materiaaliin, johon kuuluu laulukirja, CD ja kuvasarjat 10 lauluun. Lauluihin liittyvien kuvasarjojen avulla vahvistetaan lapsen rytmitajua, ymmärtämistä ja sanan ja kuvan yhdistämisen taitoa.Koulutuksessa saa ideoita erilaisiin rytmi- ja vuorovaikutusleikkeihin.

Koulutuksessa käytettävät materiaalit ovat tilattavissa www.avainsaatio.fi/tuotteet tai ostettavissa kouluttajilta. Materiaali ei kuulu koulutuksen hintaan.

Koulutukset järjestetään Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Espoossa. Koulutuksiin ilmoittautumisen tulee tapahtua viimeistään viikkoa ennen koulutusajankohtaa koulutuskalenterissa ilmoitetulle yhteyshenkilölle.

Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on riittävästi. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lasku koulutuksesta lähetetään ilmoittamaasi laskutusosoitteeseen koulutuksen jälkeen. Laskutusosoite pyydetään ilmoittautumisen yhteydessä. Koulutus laskutetaan, mikäli peruutusta ei ole tehty kahta arkipäivää aiemmin.

Koulutuksen voi tilata myös työyhteisölle, jolloin kouluttaja tulee paikan päälle.

Tarjouspyynnöt ja lisätiedot
tarja.nikkila@avainsaatio.fi. puh. 050 552 4413

Voit ladata suupoppia-koulutuksen mainoksen pdf-muodossa tästä.

Kouluttaja: varhaiskasvatuksen erityisopettaja Anna-Kaarina Pohjakallio